Information från Antagningsenheten -Första efterplaceringsurvalet efter urval 2 - avseende utbildningar med andra krav än gymnasiala, sker inatt

Produktionsansvar antagningen produktionsansvar.antagningen at uf.liu.se
Fre Juli 31 17:11:28 CEST 2020


Hej!

Vi har nu i eftermiddag beställt en första efterplacering som kommer att ske inatt, avseende utbildningar med sena sökande där utbildningarna har andra krav än gymnasiala krav endast, t ex akademiska meriter och/eller arbetslivserfarenhet osv. Vi beklagar att efterplaceringen blev så här på fredagen, natten till lördag då ingen givetvis jobbar på helgen och kan skicka ut välkomstbrev, information osv.

Vi kommer givetvis att undvika att göra efterplaceringar på fredagar/helger framledes. Vi hoppas inte det medför jättemycket merarbete för er, då det i det här fallet handlar om relativt få antal sökande dessutom. Samtidigt får vi väl hoppas att de sökande förstår att LiU inte jobbar på helgerna och inte förväntar sig informationsutskick då.

Vad gäller utbildningar med gymnasiala förkunskapskrav (grundutbildningsprogram, kurser och kurspaket) har vi för avsikt att göra en första efterplacering av dessa efter urval 2, på antingen måndag eftermiddag eller tisdag nästa vecka. Vi kommer att återkomma med information om detta. Därefter kommer vi inte att gå ut med mejl likt detta inför kommande efterplaceringsurval, utan vi kommer i regel att försöka köra efterplaceringar två dagar i veckan fram till en bit in på terminen, för att sedan minska till en dag i veckan längre fram.

Med vänlig hälsning
Produktionsansvariga NyA-systemet
Antagningsenheten
[Linköpings universitet]
Antagningsenheten
581 83 Linköping
Telefon: 013-281159
Besöksadress: Campus Valla, Studenthuset, våning 7
Besök oss gärna på: liu.se<https://liu.se/>






-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://lists.liu.se/pipermail/antagningsinformation/attachments/20200731/3f68d545/attachment.html>


More information about the Antagningsinformation mailing list