Information från Antagningsenheten -Påminnelse om reservantagningsutbildning 18 maj 10-11.30

Ulrica Engdahl ulrica.engdahl at liu.se
Tis May 17 12:26:56 CEST 2022


Hej,

Vi vill påminna om att vi ger en reservantagningsutbildning i morgon, onsdag 18 maj kl. 10-11.30, i Lärken, plan 5 i Studenthuset.

Anmäl ditt deltagande till: ulrica.engdahl at liu.se<mailto:ulrica.engdahl at liu.se> (eller dyk upp - det finns platser kvar!).



Efter utbildningstillfället måste ni skriva under användarförsäkran avseende behörigheten rörande reservantagning i NyA-webben. Efter ni har undertecknat blanketten (bifogad i detta mejl) med bläckpenna behöver ni skanna in denna och skicka till: ulrica.engdahl at liu.se<mailto:ulrica.engdahl at liu.se> . På blanketten kryssar ni i "Reservantagning inkl. inläggning av återbud" och eventuellt "Lägga in/ändra stängningsdatum" om ni även kommer arbeta med det sistnämnda. När det rör vilka institutioner och/eller fakulteter som ni ska fylla i så ska ni fylla i fakultet om ni jobbar med program och institution om ni jobbar med fristående kurs. Fyll i både fakultet och institution om ni jobbar med både program och fristående kurser, annars bara det ena.


Med vänlig hälsning
Ulrica Engdahl Tollin
Samordnare, Antagningen

[Linköpings universitet]
Antagningsenheten
581 83 Linköping
Telefon: 013-284653
Besök oss gärna på: liu.se<https://liu.se/>

När du skickar e-post till Linköpings universitet innebär detta att Linköpings universitet behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur detta går till på https://liu.se/artikel/integritetspolicy-liu


-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://lists.liu.se/pipermail/antagningsinformation/attachments/20220517/ae6cceca/attachment.html>


More information about the Antagningsinformation mailing list