[LiU design] Inför LiU design talks 2014

Stefan Holmlid stefan.holmlid at liu.se
Mon May 26 16:55:26 CEST 2014


Hej!

det drar ihop sig till sommar och vårutställningar och examinationer är i full gång.
Den 24 september är det dags för LiU design talks i 2014 års tappning. I år kommer vi att husera på IEI, på Campus Valla. Så, se över ditt schema och se till att du kan vara med den 24/9.

Förutom att några av våra egna designforskare kommer att presentera det de gör, så kommer det också några externa talare. Dels är det Ingemar Grandin, som leder arbetet med att föreslå hur Gestaltningsområdet skall utvecklas inom LiU. Dels är det Mischa Billing från Örebro Universitet, som jobbar med måltidsupplevelser.
Som vanligt kör vi från 10 till 16:30. Dessutom tänker vi oss att boka ett bord på de Klomp vid 17 för de som har lust och möjlighet; ett litet eftersnack helt enkelt. Alla tider är anpassade efter tåg ToR Stockholm.

Stefan gör en uppdatering av bokningen i kalendern med den nya informationen om plats och så, och det skickas en påminnelse i slutet av augusti eller början på september med mer konkret anmälansinformation.

Glöm inte att sprida information till era designkollegor på institutionen, och om de inte är med på den här maillistan, be dem maila Stefan, eller gå in på länken https://lists.liu.se/mailman/listinfo/liudesign och lägga till sig själva!

mvh
Johan Ölvander & Stefan Holmlid

-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://lists.liu.se/pipermail/liudesign/attachments/20140526/a9a80acb/attachment.html 


More information about the Liudesign mailing list