[LiU design] Påminnelse - Inbjudan Society Quest Autonoma fordon - Interaktionsdesign 27 september

Kunskap till nytta LiU kunskap-till-nytta at liu.se
Tors Aug 11 10:39:57 CEST 2016


INBJUDAN
Här kommer en påminnelse på inbjudan till vårt tredje tillfälle för Society Quest inom ämnet autonoma fordon. Den här gången är fokus på användargränssnitt och beslutstöd för föraren. Vi pratar ofta om människa och maskin interaktion.

Varmt välkommen till creActive Mjärdevi i Linköping den 27 september 2016 kl 09.30 – 15.00!

Förmiddagen innehåller korta presentationer som ger en uppdatering om var vi står inom forskning och utveckling i området.Här får vi bl.a. höra Joakim Christoffersson, UX Design Specialist på Volvo Cars och Stefan Holmlid, Professor inom integration and service design vid Linköpings universitet.

Under eftermiddagen anordnar vi workshop utifrån de frågeställningar som kommer in från deltagarna. Tanken är att man under dessa workshop ska kunna få diskutera problem och potentiella lösningar inom området med förhoppningar om att hitta nya samarbeten. Det är därför viktigt att alla deltagare är aktiva och har relevanta frågeställningar. Skicka in dina frågor och anmäl dig om du inte redan gjort det.

För anmälan senast den 22/9, följ länken i inbjudan, se pdf eller anmäld dig här!<https://simplesignup.se/event/80024>  Dagen är kostnadsfri (begränsat antal platser).

Vad är Society Quest?
Society Quest är en mötesplats där utmaningar från samhället förs fram och diskuteras av intressenter från Linköpings universitet, näringsliv och myndigheter. Syftet är att skapa grund för gemensamma forsknings- och utvecklingsprojekt.

Exempel på frågeställning:
Interaktionsdesign har vissa kulturella och personliga preferenser, ser man behov av att öppna upp interaktionsdelen/designdelen för externa leverantörer eller kommer detta helt och hållet kontrolleras av fordonstillverkarna?

Vid frågor kontakta magnus.hjalmdahl at vti.se<mailto:magnus.hjalmdahl at vti.se> på Statens väg- och transport institut eller anna.maria.wahlqvist at liu.se<mailto:anna.maria.wahlqvist at liu.se> på LiU Relation.


Med vänliga hälsningar

Magnus Hjälmdahl, VTI
Lena Miranda, Mjärdevi Science Park
Maria Bolin, Mjärdevi Science Park
Gio Fornell, LiU Innovation
Karin Ackerholm, LiU innovation
Maria Swartz, LiU Relation
Anna Maria Lönn Wahlqvist, LiU Relation
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://lists.liu.se/pipermail/liudesign/attachments/20160811/3d67cd3a/attachment-0001.html>


More information about the Liudesign mailing list