[MRiRT-Sverige] Skonsam Strålbehandling beviljas finansiering - Inbjudan till kickoff

Peter Lundberg peter.lundberg at liu.se
Tors May 15 13:40:54 CEST 2014


Hej Simon!

Gratulerar till en väl genomförd ansökningsprocedur! Nu gäller det bara att greja det heltuffa tidsschemat framöver. :-)

Kanske FORTE vill vara med på ett hörn också, varför inte informera dem om VINNOVA-utfallet?

73, Peter

Sent from my iPad

On 15 maj 2014, at 10:49, "Simon Lindgren" <simon.lindgren at regionvasterbotten.se<mailto:simon.lindgren at regionvasterbotten.se>> wrote:




Hej alla,

Idag meddelade Vinnova att de beviljat vår ansökan om samverkansprojekt – Skonsam Strålbehandling och att projektet finansieras med totalt 10mkr fram till hösten 2016. Detta är glädjande nyheter för oss och branschen som helhet, då ambitionen är att detta projekt ska knyta samman Sverige inom området radioterapi kliniskt, industriellt och akademiskt.

Det glädjande beskedet presenterar en viktig möjlighet men även ett utmanande tidsschema de närmsta åren. Jag vill ta detta tillfälle i akt att påminna om anmälan till projektets Kickoff i Sundsvall 9-10 Juni. Sista anmälningsdag har satts till 22/5 och därefter kan vi inte göra större ändringar i bokningen (men givetvis tillgodose enstaka eftersläntrare). Konferensen i sig är kostnadsfri, men alla researrangemang görs av deltagare själva. Den klinikfinansiering som finns i projektet kan givetvis bekosta resan för projektparter. Ambitionen är att kunna påbörja en detaljplanering av arbetspaketen under dessa dagar så vi önskar ett så brett deltagande som möjligt. Det blir såväl ett tillfälle att träffas som att influera kommande arbetsprocesser. Se bifogad inbjudan för detaljer.

För den som har frågor om projektet eller den planerade kickoffen ber jag er vänligen kontakta mig direkt och då gärna via mail.

Vänliga hälsningar
Simon


--

[https://mail.google.com/mail/photos/img/photos/private/AIbEiAIAAABDCIqy_rWnjaruLyILdmNhcmRfcGhvdG8qKDI4MTVhNjUxNDc2MTBjMTNlMDU5NTIyNmMxMzNhMjFiMzgwZTRmZWIwAXf3hSng3BMy400ISZoMZRrqqsbR]
Simon Lindgren
Financial manager/Coordinator
Region Västerbotten
EU-projektkontoret/EU-project office
Innovationssluss Norr/
Innovation Gateway


+46 90 587 07
+46 70 284 55 45

[https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=ab76d0405c&view=att&th=1350ae59f3003d84&attid=0.0.1&disp=inline&safe=1&zw]
<Inbjudan Kickoff_SkonsamStrålbehandling.pdf>
_______________________________________________
MRiRT-Sverige mailing list
MRiRT-Sverige at lists.liu.se<mailto:MRiRT-Sverige at lists.liu.se>
https://lists.liu.se/mailman/listinfo/mrirt-sverige
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://lists.liu.se/pipermail/mrirt-sverige/attachments/20140515/b4ef9656/attachment.html 


More information about the MRiRT-Sverige mailing list