[Liu-web] Liu-web-e #5

Patrick Moreau-Raquin patrick.moreau-raquin at liu.se
Mon Apr 20 14:19:06 CEST 2009


UTVECKLING POLOPOLY 9
Utvecklingen inför migreringen från Polopoly v.8 till Polopoly v.9 pågår nu för fullt. I den här veckan så demonsterar konsulterna det färdigutvecklade flerspråkstödet för referensgruppen och utveckling av forum i Polopoly 9 har precis påbörjats. Vi ligger bra till i tidsplanen och beräknas vara klara i början av oktober.

NY INGÅNG
>From 16 april blir det en ny ingång i sidhuvudet, Lediga jobb. Den länkas till de nya rekryteringssidorna på www.liu.se/jobba/

NY ENGELSK STARTSIDA
Den engelska startsidan har fått en ansiktslyftning. Se www.liu.se/en. Therese, vår nya redaktör håller för fullt på att uppdatera de engelska sidorna.

NYA HUVUDBILDER
Vi håller på att smyga fram en ny modell för bilderna i huvudet i P9. De sneda bilderna försvinner, samt den övre delen som var på det gråa fältet. Huvudet ser mindre plottrigt ut. Se bland annat http://www.liu.se/forskning. 

WEBBENKÄT
Efter en vecka hade 1 000 besökare svarat på webbenkäten som nämndes i förra liu-web-e. Den avslutas den 20 april.

STRUKTUR
Arbetet med att ta fram en struktur anpassad till besökarna fortskrider. Vi har tagit fram en enkät som kommer att fungera som underlag för vilka val man vill göra, både tekniska och strukturmässiga. Härnäst kommer vi att ta fram personas och scenarier. Vi har fått några forskarpersonas från Vinova.

Vi arbetar med utbildningsinformationens struktur. Psykologprogrammet har infogat sina studentsidor i utbildningswebbens struktur, se http://www.liu.se/utbildning/program/psykolog/student. Lärarprogrammet håller på att ta fram en liknande lösning.

Hälsningar

Patrick Moreau-Raquin 
_______________________________________________________________________

Web coordinator 
Linköpings universitet, 581 83 Linköping, Sweden
e-mail patrick.moreau-raquin at liu.se 
Tel +4613 28 16 29 (mobile extension)
http://www.liu.se/
_______________________________________________________________________





More information about the Liu-web mailing list