[LiU design] Inbjudan till vernissage

Maja Meurling majme036 at student.liu.se
Ons Apr 27 13:21:54 CEST 2016


Välkomna till vernissage av utställningen Creators of things and thoughts- ting och tankar del 9. Här presenterar tredjeårsstudenterna vid kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning sina examensarbeten.

Tid: Söndag 8:e maj kl. 14.00
Plats: Nya Galleriet, Östergötlands museum, Raol Wallenbergs plats, Linköping
Kontaktperson: Frida Berntsson, programansvarig, tel 013 281973, frida.berntsson at liu.se. Anna Nordström, studentrepresentant 072 7464949, annno042 at student.liu.se<mailto:annno042 at student.liu.se>

<mailto:annno042 at student.liu.se>
Ting & tankar del 9, Examensutställning
Creators of things and thoughts
Kom och se vad framtidens slöjdare, hantverkare och formgivare  har att erbjuda av medvetet, hållbart och personligt hantverk. Med nya perspektiv utforskar vi traditionen och skapar framtidens slöjd, hantverk och formgivning. I utställningen presenteras resultatet av våra enskilda examensprojekt. Vilka är vi? Vi är skapare av ting och tankar.

Kandidatutbildningen Slöjd, hantverk och formgivning vid Linköpings universitet är den enda i sitt slag i Sverige. Den erbjuder studenten en unik möjlighet att utveckla sitt kreativa arbete och intresse och samtidigt reflektera kring hantverksprodukter och processer. På programmet utvecklar studenten kunskap och färdighet inom formgivning och produktion i olika material. Läs mer om utbildningen på <http://www.liu.se/slojd> www.liu.se/slojd<http://www.liu.se/slojd>.

-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://lists.liu.se/pipermail/liudesign/attachments/20160427/b50ce434/attachment-0001.html 


More information about the Liudesign mailing list