SCFMR-UM -- Forum för svensk klinisk funktionell magnetresonans för kliniker och forskare

 

Om SCFMR-UM
Svenska

Välkommen till maillistan Svensk Klinisk Funktionell Magnetresonans (Swedish Clinical Functional Magnetic Resonance Users Mail)!

Detta forum är öppet för diskussioner, frågor och förslag från radiologer, neurologer, fysiker, doktorander, kliniker, forskare, m fl som har ett intresse av att utveckla metoderna för klinisk funktionell magnetresonans, dvs fMRI, perfusion, MRS, diffusion etc.

Prenumerera på forumet i första hand genom din institutions mailsystem.

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet SCFMR-UM . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan SCFMR-UM
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till scfmr-um@lists.liu.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till SCFMR-UM

Du kan anmäla dig till SCFMR-UM genom att fylla i nödvändig information nedan. Detta är en stängd lista, vilket betyder att din ansökan måste godkännas av listans administratör. När din anmälan har behandlats, kommer du att få listadministratörens beslut skickat till dig i ett e-postbrev. Detta är också en privat lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar inte är tillgänglig för andra än dem som är medlemmar av e-postlistan.

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat.  En gång i månaden kommer du som en påminnelse att få ta emot ditt lösenord i ett e-postbrev.

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden: Svenska  
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
Medlemmar av SCFMR-UM
(The subscribers list is only available to the list members.)

Skriv in adress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Adress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan SCFMR-UM), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan SCFMR-UM administreras av peter.lundberg at imv.liu.se
Administrativ sida för SCFMR-UM (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på lists.liu.se

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix